Connect

Brandingfotograf & businessmentor

Puuuha, hvor skal man starte?
Lige fra jeg oprettede mit CVR nummer har jeg gennemgået en vild udvikling og også prøvet at lave nærmest alle fejl. Til gengæld har det også gjort mig stærkere og givet mig en hel masse viden, som jeg brænder for at give videre, hvilket er årsagen til at jeg har taget springet til at blive businessmentor. Men… jeg er også virkelig photographer by heart – jeg elsker det kreative univers jeg har skabt for mig selv igennem fotograferingen og jeg elsker de redskaber det har givet mig, til at kunne tilbyde 2 grene i min virksomhed, som så fint kan sammenbindes. 

Jeg er vild med at have skabt en virksomhed, hvor jeg kan tilbyde dig kompetent og jordnær mentoring i forbindelse med din rejse til at skabe din drømmevirksomhed, kombineret med at vi skaber din visuelle identitet gennem brandingfotografering og sparring herom. Sideløbende tilbyder jeg stadig brandingfotografering som en enkeltstående enhed og jeg elsker at arbejde med selvstændige kvinder foran kameraet.

SofiePedersen_fjer

Min personlige rejse hertil
- Ultra kort

2012

Begyndte at fotografere på hobbybasis. Jeg tog primært billeder af folks heste til diverse ridestævner rundt om i Danmark.

2016

Oprettede CVR nummer og gjorde min virksomhed til et fritidsjob ved siden af min gymnasiale uddannelse og mit andet fritidsjob.

2019

Jeg færdiggjorde mit job som kundeservicemedarbejder hos Zalando og besluttede mig efter flere års kamp, slid og slæb at satse på min virksomhed og gøre den til en fuldtidsbeskæftigelse som hestefotograf.

2021

Re-brandede min virksomhed fra hestefotograf til brandingfotograf.

2022

Certificeret LEVITATION Businessmentor hos Branding & Businessmentor Majken Soelberg.

2023

Jeg udforsker mine drømme og kompetencer, og fører nu min virksomhed ved siden af mit job som webshop supportmedarbejder.

sofiepedersen.com

brandingfotograf & Businessmentor

TLF.: +45 23 27 43 97
CVR: DK37860573

NEWsletter subscription

coming soon...