SofiePedersen_fjer

Sofie Pedersen

Certificeret levitation businessmentor

Personlig udvikling. Det er dét det hele handler om for mig. Jeg har set, og mærket på egen krop, hvad personlig udvikling kan gøre, både for dig som person, men også som forretningskvinde.

Jeg startede min egen virksomhed, på hobbyplan, tilbage i 2016. Siden da har jeg prøvet alverdens forskellige ting som fotograf. I 2019 gik jeg fuldtidsselvstændig med min hobbyvirksomhed, som jeg i 2021 rebrandede.

Siden 2019 har jeg investeret i et utal af kurser, workshops og mentorer. Mest af alt, fordi jeg stadig fedtede rundt i den hobbyvirksomhed, som jeg aldrig havde fået hjælp til at starte. And let’s face it.. Når man starter virksomhed, for første gang, så ved man sjældent noget som helst. Jeg lærte det meste på “den hårde måde”, indtil jeg fik øjnene op for, at jeg ikke behøvede at stå alene!

Derfor spirrede et frø inden i mig. Jeg mærkede et helt andet kald, end nogensinde før. Jeg havde aldrig tænkt at jeg skulle være mentor, men hele min egen personlige rejse har gjort det klart, at det er præcis det jeg brænder for! At hjælpe andre med alt det, som jeg selv har haft behov for hjælp til! I 2022 har jeg gennemgået en uddannelse hos Majken Soelberg, og kan derfor kalde mig certificeret LEVITATION businessmentor. 

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i mit univers!

1:1 mentoring

Mulighederne
for enkeltsessioner

kr.

900

ex. moms

Kr.

2.100

ex. moms

kr.

1.200

ex. moms

Client Testimonial

Jeg vil anbefale Sofie til dig, som er klar til at gøre en forskel for dig selv. 

Sofie har været der for mig både når jeg har været i tvivl og frustreret, men hun har været ligeså interesseret på at dele mine gode oplevelser. Hun er nærværende, hjertevarm og menneskelig.

Gennem sessionen fik jeg et selvtillids boost og lærte at tænke anderledes. Mit tankemønster i forhold til mig selv, salg og håndtering af business blev finpudset, og jeg blev guidet ind på den sti, jeg egentlig længe ubevidst har drømt om. I dag er jeg blevet bedre til at navigere I alle mine tanker, indtryk og ikke mindst min kunnen.

Louise Buch

Fotograf

sofiepedersen.com

brandingfotograf & Businessmentor

TLF.: +45 23 27 43 97
CVR: DK37860573

NEWsletter subscription

coming soon...