Brandingfotograf

Branding der afspejler dig!

Hos mig får du en nede-på-jorden fotograf, som lytter til dig, som styrker dine svage sider og embracer dine stærke sider.

Din oplevelse er mindst lige så vigtig som slutresultatet. Jeg brænder for at give dig en god oplevelse, hvor du kan slappe af og have det sjovt – så taler slutresultatet for sig selv!

“Jeg kender ingen som kan fange billeder af mig, som Sofie kan, hvor det bare ER mig”
– Katrine Thyge, coach

DSP_1613

Et udpluk af virksomheder jeg har hjulpet gennem tiden

naf-logo-300x225
download

Brandingfotografering

Forløbet

den overordnede proces

1

Afklaringssamtale

Er du i tvivl om jeg er den helt rette for dig, så tager vi en uforpligtende afklaringssamtale. Her kan du også få svar på alle de spørgsmål du måtte have til forløbet og din investering. Samtalen foregår via Google Meet.

2

Planlægningssamtale

Under planlægningssamtalen snakker vi ind i dine drømme og visioner og får i grove træk planlagt din fotograferingsdag. Har du investeret i Personal eller Subscription modtager du efter samtalen en forberedelsesguide, så du kan have helt ro i maven op til den store dag. Samtalen foregår via Google Meet.

3

Shooting day

Det er blevet tid til at skabe dit materiale! Vi mødes på den aftalte location, det kan være hos dig selv, på et hotel eller lign. og skyder nogle lækre billeder af dig. Bare rolig, jeg skal nok guide dig hele vejen, så du kan roligt tage forventningspresset af dine skuldre!

4

retouch

Efter fotograferingen behandler jeg dine billeder, så de står knivskarpt til dig. Alt efter travlhed kan du forvente 2-4 ugers behandlingstid, før du modtager dit online galleri.

5

online galleri

Når dit online galleri er klar skal du udvælge de filer, som er inkluderet i din pakke. De inkluderede filer skal du have valgt inden for 14 dage. Du kan altid tilkøbe flere filer eller printede produkter, enten i samme ombæring eller på et senere tidspunkt, når du har behov.

6

sparring

Synes du at det er svært at vælge? I så fald tilbyder jeg 30 minutters sparringssamtale, hvor vi kan snakke om dit valg og du kan stille eventuelle spørgsmål. Samtalen foregår via Google Meet eller via telefon.

Brandingfotografering

Mulighederne

Jeg kører ud fra 5892 Gudbjerg Sydfyn

kr.

5.000

ex. moms

kr.

7.500

ex. moms

kr.

20.000

ex. moms

Betalingsmuligheder

Gebyrfri ratebetaling!

Booker du en brandingfotografering hos mig har du 3 betalingsmuligheder.
Hvis ikke andet er aftalt, så er standardløsningen 30% ved booking og det resterende senest dagen før dit shoot. Ønsker du det ud af verden med det samme kan du selvfølgelig betale in-full. Du kan betale med betalingskort eller bankoverførsel.

For dig, som har behov for lidt ekstra betalingstid tilbyder jeg gebyrfri ratebetaling! Der er ingen ekstra omkostninger ved denne løsning og vi aftaler i fællesskab hvor mange måneder du ønsker at afdrage over.

if you can dream it - you can do it

Et udpluk af mit arbejde

Testimonials

What People Say...

"Det er virkelig behageligt, sjovt og effektivt at arbejde med Sofie. Det bedste er, at jeg kan være mig selv 120% i hendes selskab og det stråler tydeligt igennem på billederne, som bare udstråler den jeg er. Jeg glemte ofte at vi var i gang med at skyde billeder, fordi at det bare var så hyggeligt og rart. Jeg har svært ved at beskrive hvor meget det betyder for mig, at have mine smukke brandingbilleder til rådighed, som bare løfter udtrykket i min forretning. Og så inspirerer de mig igen og igen til nye ideer i min forretning.
Katrine Thyge
Coach
"We love to work with Sofie. She's very professional, but in the same time she makes you feel comfortable and relaxed. Our animals really likes her, which allows her to take special pictures of them as well. Sofie fulfills our wishes and never stops working until we're totally pleased. Thank you!.
Severo & Annika
Jurado Dressage Aps
"Jeg har aldrig prøvet at blive fotograferet til sådan et photoshoot. Sofie har bare den personlighed, som får en til at slappe af, og til at kontrollere og styre hvordan tingene skal sættes op.
Anita Ferdinandus
Coach
"Sofie er super sød og helt nede på jorden og det gør bare at fotoshootet bliver en oplevelse i sig selv, hvor vi begge kan grine undervejs og få nogle fine billeder i kassen. Jeg er så tilfreds med resultatet på mine billeder og kan stærkt anbefale andre selvstændige kvinder at booke et shoot hos hende.
Line Ditte
Coach

sofiepedersen.com

brandingfotograf & Businessmentor

TLF.: +45 23 27 43 97
CVR: DK37860573

NEWsletter subscription

coming soon...